Wie ben ik?

Mijn naam is John Metz en ben in januari 1966 geboren in de Jordaan van Amsterdam. Na 2 jaar verhuisden mijn ouders naar Zaandam om te voorkomen dat ik een straatschoffie zou worden, wat ze gelukt is. Ik ben na mijn ori´┐Żntatieopleiding van de LTS op mijn 15de begonnen met werken in het schildersvak. Dit in combinatie met werk bij een schildersbedrijf om mijn aspirant- en gezelpapieren te halen. Ik heb in die tijd niet veel werkgevers gehad. Ik bleef er vaak best lang omdat het van beide kanten beviel.

Toen ik een jaar of 27 was wilde ik meer dan schilderen alleen en begon aan de 3-jarige dagdeel opleiding om het ondernemerspapiertje op MBO niveau te halen. Deze heb ik met hard studeren in de avonduren gehaald.

In 1997 begon ik aan mijn eigen onderneming en sindsdien heb ik lekker werk. Ik ben nu alweer ruim 35 jaar werkzaam in het schildersvak en richt mij voornamelijk op particulieren. Ik hou van het directe contact met de klant en vooral de variatie van het werk die hierbij komt kijken. Natuurlijk ben ik ook inzetbaar voor extra ondersteuning bij grotere projecten.